Blogiarkisto

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Jotain jo tiedossa ollutta, mutta myös jotain uutta

ANNESTA
Nimestä: Annen etunimi tulee Anne Frankin mukaan. Toinen nimi Yasmine oli Razokun ainoan Bratz- nuken nimi, hänen muistoaan kunnioittaen.

Iästä ja syntymäpäivästä: Anne on syntynyt 4.6. vaikka hän saapui tänne meille 1.2. Razoku halusi, että joillain hänen nukeistaan olisi kesällä syntymäpäivät, joten hän otti ja arpoi kännykkänsä avulla jonkun kesän päivämääristä. Anne täytti juuri 18 vuotta, eikä hahmo enää vanhennu tästä, jos ei ihmettä käy.

Luonteesta: Razoku halusi, että hänen vajavaisuutensa korjaantuisi nukkejen luonteissa. Siksi Annessa, kuten muissakin nukeissa, on jotain, mitä  Razoku ei ole. Razoku ei osaa miettiä ennen kuin sanoo jotain. Anne on rauhallinen, harkitseva ja hänellä on hyvä motivaatio tehdä asiat loppuun ajallaan ja kunnolla. Razokun omista luonteenpiirteistä Anne on saanut huonon ruuanlaitto-taidon, yhteistyökykyisyyden ja hervottoman hämähäkkipelon, joka Razokulla on kyllä ampiaisia kohtaan.

Tyylistä: Razoku ihailee suuresti erään ystävänsä Anan pukeutumistyyliä, siksi hän käyttää Anaa muusanaan, kun hän pukee Annea. Annen hippivaatteista monet ovat Razokun itsetekemiä ja jotkut ovat Razokun äidin vanhoilta barbieilta. Razokun omasta tyylistä yksi osa on hippiboyfriend, joka myös näkyy Annen pukeutumisessa.


CATHYSTÄ
 Nimestä: Cathyn etunimi tulee Cathy-kirjasarjan päähenkilön, Cathy Vickersin mukaan. Toinen nimi Shania taas tulee laulaja Shania Twainin mukaan, kuten Razokun oikea nimi Ella tulee laulaja Ella Fitzgeraldin mukaan.

Iästä ja syntymäpäivästä: Cathy on Razokun nukkeperheen vanhin ja Razoku halusi hänen olevan myös ikäisiään "vanhempi", siksi Cathyn syntymäpäivä on alkuvuodesta, 26.1. Cathyn hahmo ei myöskään vanhene nykyisestä iästään, joka siis on 19, ellei toisin tapahdu.

Luonteesta: Kuten kaikki tietävät, Cathy rakastaa bilettämistä, on luonteva miespuolisten henkilöiden kanssa ja juo, joskin kohtuudella. Häneenkin Razoku siis lisäsi asioita, joita Razoku ei itse todellakaan ole. Razokua ei ole myöskään koskaan kiusattu, toisin kuin Cathya. Razoku halusi Cathylle vahvan luonteen, jolla hän pärjäisi kaikkea sitä kateutta ja mustasukkaisuutta kohtaan, jota Cathy kokee muilta tytöiltä ja myöskin miehiltä. Kuten Razoku, Cathykin vihaa juoruilua ja on mahdollisimman luotettava kaikille itselleen tärkeille ihmisille. Ainoa ongelma on, ettei Cathy avaudu omista asioistaan kuin harvoin, sama vika kuin Razokulla.

Tyylistä: Ensimmäinen asia, mikä Razokulle tuli mieleen sanasta "pissis" oli PINKKI. Cathy pukeutuu paljon pinkkiin ja on melkoinen massateini. Hänen nykyinen meikkinsäkin on suloisen vaaleanpunainen. Tummaksi piirretyt kulmat ovast kovassa ristiriidassa Cathyn platinaisten hiuksien kanssa. Tämän "tummat-kulmat-vaaleat-kutrit"- ilmiön Razoku nappasi eräältä koululaiseltaan, jolla on aina huomiota herättävän tummaksi rajatut kulmat. Vaaleat hiukset, pitkän huiskea olemus ja joskus tyylikkäätkin vaatteet tulevat Razokun toiselta tärkeältä kaverilta, Elleltä. Punaiset huulet ovat ainoa osa Cathyn stock-meikistä, mikä on jäljellä, mutta vain siksi koska Razoku rakastaa punaista huulipunaa.


CATNIPISTA
Nimestä: Catnip-nimi on, ehkä jotkut jo sen arvasivat, Nälkäpeli-trilogian päähenkilön Katnissin lempinimi. Olisi noussut haloo, jos Razoku olisi suorakopioinut Katnissin oikean nimen, joten hän vähän vain lainasi Katnissin vihaamaa lempinimeä. Toinen nimi Christina tulee laulaja Christina Perrin mukaan.

Iästä ja syntymäpäivästä: Catnip on Razokun nukeista nuorin. On jo alkuvuodesta ja kesällä syntyneitä, siksi Razoku halusi Catnipin olevan syntynyt loppuvuodesta ja joulukuussa, lähellä joulua. Razoku säälii itse niitä, jotka ovat syntyneet lähellä joulua, heidän täytyy odottaa pitkä vuosi ennen kuin he saavat mitään lahjoja, ja sitten he saattavat saada vain puolet vähemmän niitä, joulu- ja synttärilahjat samassa. Jossain määrin Catnip tulee vanhenemaan, vaikka hän on koko ajan Annea nuorempi.

Luonteesta: Catnip on taipuvainen masennukseen ja hänellä on takana aika traagisiakin hetkiä. Siksi hän on hiljainen ja hyvin ilmeetön eikä hänellä ole paljon ystäviä. Catnip myös liikkuu paljon ja nauttii varsinkin juoksemisesta. Jälleen vastakohtia Razokun luonteelle ja ruusuiselle menneisyydelle. Mutta kuten Razokukin, Catnip vihaa kun häntä säälitään. Catnipin ja Annen sisarussuhde on lämmin, mutta sisaret ovat täysin erilaisia, kuten ovat Razoku ja hänen pikkusiskonsa. 

Tyylistä: Jos Razoku jotain ihailee, se on gootit. Razoku pukeutuu joskus kokomustaan ja goottimaisesti, mutta ei kukaan voi väittää että hän olisi gootti. Catnip on jo vähän lähempänä goottiutta, vaikka voisihan sitä vieläkin parantaa. Kuten Annen poskessa olevan tähden, on Catnipin poskessa olevan luuristin merkitys tuntematon, kummatkin on piirretty kajaalilla!


SIRÈNESTÄ
Nimestä: Sirène on ranskaa ja tarkoittaa Merenneitoa. Razoku myös harkitsi tytön nimeksi Arielia ja Tsumugia, mutta nekin olisivat olleet suorakopiointia. (Ja Razoku löysi jo erään Tsumugi-nimisen nukketytön!)

Iästä ja syntymäpäivästä: Kukaan, ei edes Razoku tai Sirène itse, tiedä, milloin Sirène on syntynyt. Hän on iältään jotain Catnipin luokkaa, ehkä pikkuisen, vuoden tai pari, vanhempi.

Luonteesta: Razoku on jo pitkään halunnut oppia viittomakieltä ja hän halusi jollekin nukelleen hahmon, jonka pitäisi käyttää sitä. Kuuroa hän ei kuitenkaan (ei millään pahalla siis) halunnut, joten toinen ryhmä, joka viittomakieltä käyttää, on mykät. Ja sehän olisi ollut tylsää, jos Sirène olisi ollut VAIN mykkä, sehän olisi joskus voinut salaperäisesti parantua. Mutta koska tytöllä ei ole kieltä, ei hän pysty puhumaan. Ei milloinkaan.

Punaiset hiukset ja kielettömyys on jo muutamalla Nälkäpeli-fanilla tullut yhdistettyä avox-tyttö Laviniaan. Puhun syvällä totuudenmukaisuuden rintaäänellä: Razoku ei ajatellut Laviniaa SEKUNTIAKAAN luodessaan Sirènelle hahmoa. Sirène on toki ainut  Razokun nukeista, joka perustuu johonkin jo valmiiksi luotuun hahmoon, mutta se ei ole Lavinia. Jotkut ehkä arvasivatkin, se on Pieni merenneito, enemmänkin sen Disney-versio eli Ariel. Pyrstön muuttuessa jaloiksi punahiuksinen Ariel menettää äänensä. Kuka tajusi Arielin ja Sirènen yhteyden?

Sekä Razoku että Sirène pitävät muiden ihmisten kuuntelusta ja elehtivät paljon kehollaan (joskin Sirènelle se on pakollista).

Tyylistä: Jos jokin on suloista Razokun mielestä, se on lolitat! Aina kun Razoku bongaa jostain lolitaksi pukeutuneen, hänen tekee mieli mennä halaamaan häntä! Siksi jonkun hänen nukeistaan oli TIETYSTI pakko olla lolita, ja suloisen söppänä Sirène oli kuin luotu siihen hommaan. Razoku myös RAKASTAA punaisia ja varsinkin kiharia hiuksia! Punaiset hiukset myös yhdistävät Sirènen jo edellä mainittuun Arieliin.


~ ~ ~ ~ ~ ~


Jaa mikäs ihme tämä postaus oli? Tämän toivoin selkeyttävän kaikkien jotain nukeistani miettineiden mieliä. Kerroin siis jotain, jota en välttämättä olisi halunnut kertoa. Idea lähti Nokin blogin postauksesta "Entä jos kaikki olisi toisin?"

Ilmeiseksi varmaan kävi, että jokaiseen nukkeen olen tunkenut palasia itsestäni ja palasia, joita toivoisin itsessäni olevan. Halusin myös painottaa, että vain pienet osat ovat "kopioituja" ja jotain tämmöistä mälsää. En tahdo että kukaan tulee väittämään minun kopioineen nukkejaan tai nukketarinaansa.

Nukketarinasta muuten, monet toivovat jatkoa tarinalle. Mille tarinalle? Ranskankielisellä otsikolla varustetulleko? Se tarina on kerrottu jo. Seuraavaksi on luvassa muuta, esim. Annen syntymäpäivistä, Catnipin ja Cathyn menneisyydestä ja on siellä vähän Sirènestäkin jotain. Tulossa myös photoshootteja jokaisesta nukestani, erityisesti vähän taka-alalle jääneestä Cathystä.

Anteeksi tämä tekstipainoitteinen postaus! Toivon, että nautitte edelleen seurastamme ja jatkatte blogimme lukemista innolla! Kiitos kaikista kommenteista, jopa pieni sellainen piristää!


Razoku + mun tytskyt 


8 kommenttia:

 1. Mua on nyt vaivannu tää asia ja kysyn sitä nyt: Mikä malli Sirene on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä on muuten kysytty useasti ja olen itse unohtanut vastata! (kerran kaveri kertoi sen, mutta kukaan ei kai huomannut?) Anteeksi kaikille kyselijöille!
   Mutta asiaan, Sirène on malliltaan Dal Jolie. :)

   Poista
 2. No tämähän oli vallan ihana postaus ! Hyvä idea, nyt ainakin tiedän paljon enemmän nukeistasi. Selkeytti paljon~

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus. Siitä selvisi lisää nukkiesi luonteista. Idea ja toteutus molemmat hyviä! <3
  T:Siiri

  www.weheartpullips.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Haha, osasinkin heti yhdistää Sirénen Arieliin, jo kun muut nuket huomasivat että se on kieletön : D Mutta kiva postaus, selvisi paljon lisää nukeistasi :3

  Mistä olet muuten hommannut Sirénen peruukin, se on ihana :o ~ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että se näkyi ilman selittelyäkin ;) Sirènen peruukki on ostettu JpopDollsilta, voin sanoa vain plussaa!
   http://www.jpopdolls.net/store/home.php

   Poista
 5. Loistava postaus! Monesti mietinkin, että mitkäköhän asiat nukeistasi ovat sinua ja mitkä ei. Myös Sirène oli täysi mysteeri ja vieläkin monia asioita pimennossä, ja siksi sanonkin monesti että 'jatka', joka meinaa lähinnä sitä että tee pian joku kiva tarina jossa selviää uusia asioita tytöistäsi. Tämä postaus selkeytti mukavasti ja toi mieleen takaisin asioita, jotka lukevat nukkeprofiileissa, mutta jotka kerkesin jo unohtaa. Vaikka uusia nukkeja tulee suhteellisen ripeään tahtiin, lempinukkeni näistä kumminkin on Anne, vaikka muissakin suunnattomasti piirteitä joista pidän. Anne kumminkin se nro. 1 mulle.

  VastaaPoista
 6. Tykkäsin tästä paljon :3 Håhåå, tiesinkin jo Sirènen yhteyden Arieliin. Ja go Anne, toinen hysteerisesti hämähäkkejä pelkäävä arakhnofoobikko ja maailman surkein kokki ilmoittautuu. + Cathy ja Catnipkin, kolmas koulukiusattu istuu täällä. Suurimman osan tästä postauksesta kyllä tiesinkin, mutta tää oli mukava, kun selvensi asioita silti. Pakko ihkuttaa, että punaiset kiharat ja punainen huulipuna on rakkaus, joka varmaan näkyykin meikäläisen ulkonäöstä, kuten tierät. Nähdään huomenna~

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita!