Blogiarkisto

perjantai 22. kesäkuuta 2012

Aurinkoa, aurinkoa!
Moro! Long time no seen, vihdoinki mut päästettiin ohjaksiin täällä blogin kirjoituspuolella! 

Eli Cathy täällä, arvasitte varmaan. ;) Lähdettiin Razokun kanssa kuvaamaan, aivan mahtavat säät täällä! Juuri nyt en haluiskaan olla kirjoittamassa tätä, oisin mielummin ottamassa aurinkoa. Tänne Razokun takapihalle nimittäin paistaa aurinko vain iltaisin, eikä sillä ole terassia päivällä paistavan auringon ottamista varten. :(

Razoku harjoittelee uuden kameransa käyttöä, ainakin saadaan mustakin ees vähän edustavia kuvia! Oon nimittäin huomannu, että sisällä otetuis kuvissa mun naama näyttää tosi tuhruiselta! Vaikka se ei ees oo sitä!!!

Mitä muute tykkäätte mun uudesta vaaleanpunaisesta meikistä? Entä mun kulmat? Oon taas ruvennu pitkästä aikaa rajaamaan niitä, mun omat kulmat on NIIIIIN näkymättömät! Mulla on muuten päällä uus mekkokin, se on se jonka olin käyny ostamassa sinä päivänä, ko se Ariel-punapää löyty meidän olohuoneesta.

EXTRA, täs on muuten ratkaisu niiden ongelmaan, jotka ei jaksa kävellä pitkiä matkoja:
Enkä mä siis TODELLAKAAN paina yli kolmee kiloo! ;D

Cathy  ♥


5 kommenttia:

 1. "Enkä todellakaan paina yli kolmee kiloo!" Haha! Cathy on vaan niin ihana ja hauska! :'D
  T:Siiri

  www.weheartpullips.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. "Enkä mä siis TODELLAKAAN paina yli kolmee kiloo! ;D" ää, ihanaihanaihana! :"3 ♥ Cathylle sopii tuohon meikkiinkin tuo vaaleanpunainen tosi hyvin! Kivoja kuvia ja hyvää juhannusta sinne! ~

  VastaaPoista
 3. Hurmaava Cathymme taas vauhdissa~
  Sopii hyvin sävysävyyn apiloiden(ja auringon) kanssa. Kuvat 3, 4, 5 ja 8 varmasti lempikuviani näistä. Niin ja toki meikkisi pukee sinua tosi hyvin, Cathy.

  VastaaPoista
 4. :3 Awwwwwws! Niin söpöööö!!


  http://fleur-de-prairie.blogspot.com

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita!