Blogiarkisto

perjantai 28. lokakuuta 2011

Imagine gun + Juhlapostaus- info

Heippa vain! Pitkästä aikaa Cathy kirjoittelee, onpas ollu rankka viikko! Oon siis päässy kouluun, amikseen, mut silti, ja siellä käyminen on RASKASTA! Ja Razo ja Anne on täällä syyslomalla. Tämäkin päivä meni niukin naukin, mutta vihdoin kotona!


Ai missäkö olen koulussa? Se jää salaisuudeksi... ;) 
Tosi monet on pyytänyt mun versiota tuosta Annen viime postauksesta. Kyllähän minä voin sellaisen tehdä, mutta en vielä. Seuraava postaus onkin huomisesta miitistä ja ylihuomenna.... Ylihuomenna on BILEET! Razoku kutsui ystäviään kylään, ja heidän mukanaan tulee lauma muitakin nukkeja, esim. hyvä ystäväni (ja bileseurani) Dina. Kuulemma tulee myös poikia.... ;)



Anne huitoo ja siivoaa ihan hysteerisenä täällä kotona. Pakottaa minutkin siivoamaan, yh. Mut eipä tarvinnutkaan siivota, kun suostuin leipomaan ja laittamaan ruokaa :>


AINIIN, varmaan haluaisitte nähdä kuvia? Tässä, olkaa hyvät!













Aika randomi, eikö totta? :D Ja ne jotka eivät ymmärtäneet; MENKÄÄ ITKEMÄÄN! >8D


Sitten Razoku antaa Juhlapostaus infon, mun puolesta siis näkemiin! Ai niin, pari kuvasta vielä:





Razoku sai uudet kivat lasit 8)









NÄKYILLÄÄN, ♥:LLA CATHYNNE



JUHLAPOSTAUSINFO BY RAZOKU:

Eli, heti kun blogi(mme) on kerännyt SATA lukijaa, luvassa on juhlapostaus. Juhlapostaus jakautuu kahtia, kahteen postaukseen: ensimmäisessä on Razokun ja tyttöjen huoneiden esittelyt, toisessa on kuvatarina ja kysymyspostaus NUKEILLE

Eli tästä postauksesta lähtien voitte kysyä IHAN MITÄ TAHANSA näiltä kahdeltä pallopäältä, jotka luonani asustavat! Kysykää maat ja taivaat läpi, udelkaa suurimmat salaisuudet julki!



Kysymyksiänne odotellen, Razoku~ 

6 kommenttia:

  1. Cathy on yksinkertasesti uskomaton *A* Multa on tainnut mennä tää juttu ohi, mutta oot tainnut muokkailla noita kulmakarvoja? Kivat. Ja toivottavasti 2 seuraavasta päivästä tulee hyviä! 8)

    VastaaPoista
  2. it's your hand on photo? lovely nails :3 mine are soo poor :<

    VastaaPoista
  3. Lauri: Cathy kiittää :D Vähän olen hänen kulmiaan muokannut, en paljoa. Harmiksenne kamerani jäi kotiin, eikä sitten miitistä ole yhtää kuvia :(

    ruda-mysz: Thanks! Yes, those are my nails. ;)

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Kysyisin Annelta, mitä mieltä hän on REHELLISESTI Cathysta? :DD Ja Cathyltä, että mikä on parasta tekemistä heti biletyksen jälkeen? :)

    Rusinapulla~

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita!