Blogiarkisto

maanantai 21. helmikuuta 2011

Let´s get it started!
Tänne blogiin siis päivittelen pullip-kuulumisia. Yhden blogin tyyliä käyttäen, tätä blogia kirjoitetaan nuken näkökulmasta. Plus tietysti omastanikin. ^^ Täältä tulee myös löytymään kuvatarinoita, ostosuunnitelmia + muuta hässäkkää, joka liittyy näihin isopäisiin ystäviimme.

Päätin aloittaa tämän blogin kirjoittamisen heti, kun ensimmäinen nukkeni on tilattu. No, sen teimme eilen klo. 22, joten en enää jaksanut aloittaa noin "myöhään", vähän kipeä kun olen.

Ensimmäinen nukkeni on Pullip Kaela, jonka pitäisi tänne saapua siinä maaliskuun alussa. Tilasin nuken plasticpopista. Tuon tytön nimeksi tulee Anne, yhden kolmesta esikuvistani Anne Frankin, mukaan. Profiilin hänestä laitan heti, kun tyttö on kotiutunut tänne.

En ole mikään maailman aktiivisin bloggaaja, koska kirjoitan myös toista blogia, käsityöblogia nimeltä Little Love Punch. Sinnekin kaivataan lukijoita, huomiohuomio!

Omistan myös sivuston "Taiteellisille Kuvauksilleni", mutta se ei siis ole blogi. Se on periaatteessa vain kuvagalleria, ja siellä toimin nimellä Bubble-Bee. Pääset sivulle TÄSTÄ. Älkää siis ihmetelkö, jos joissain kuvissani saattaa lukea '(c) Bubble-Bee'. ^^

 Huooh, enköhän olisi pälättänyt IHAN tarpeeksi? Itseänikin rupeaa väsyttämään...

Vielä muuten sellainen, sivut ovat AIKA rempallaan, siksi tuo hölmö ulkonäkö!!See you later, alligator!

~ Raz  

P.S: Kuvat otettu Googlen kuvahausta, eli eivät ole minun! Kiitos lainesta, te jotka oikeasti ne ottivat! ^^ 

2 kommenttia:

  1. Oon ny lukia;) Sanoppas kun nukkes tulee et mimmonen toi oli toi plasticpop..

    VastaaPoista
  2. Kiiuli: Uu, olen niin täpinöissäni ko jo heti yhden postauksen jälkeen saan lukijan! :'D Ja kerron mie sitten arvosteluni, kun näin kiltisti pyydetään! :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita!