Blogiarkisto

lauantai 31. joulukuuta 2011

Miksi hän on täällä?- part 2 (KT)

Sinä päivänä toin jälleen valituskirjeen koulusta, koska en ollut koulupuvussa. Isäpuoleni Alan ei enää kestänyt, vaan huusi minulle, antoi  kotiarestia ja käski minun mennä huoneeseeni. Sitten hän ja äiti rupesivat keskustelemaan. He eivät kuitenkaan ole vieläkään huomanneet, miten talomme äänieristys on epäkunnossa.

 Alan: "Tuosta tytöstä ei ole ollut viime aikoina muuta kuin PELKKÄÄ harmia! Pitäisi antaa kunnolla selkään niin loppuisi tuollainen..."
Äiti: "Alan, enää ei olla 60- luvulla, jolloin lapsia kuritettiin fyysisesti. Nykyään se on laitontakin. Ja hän taitaa olla vain huolissaan Annesta, emme ole vieläkään saaneet yhteyttä häneen..."

 Alan: "Siinä myös toinen, miksei hän vastaa kännykkäänsä? Lähetimme jopa kirjeen joululahjankin mukana, ei VIELÄKÄÄN vastausta! Taitaa olla kuollut koko tyttö!"

 Äiti: "Ei hän ole kuollut. Hän on vain estynyt vastaamaan... Toivottavasti..."
Alan: "Niin, niinhän se tietenkin on. Mutta jotain tuolle Catnipille pitää tehdä!"

 Alan: "Työkaverini ehdotti hyvää kristillistä ja kurillista tyttöjen sisäoppilaitosta. Jos laittaisimme hänet sinne, hän varmasti rupeaisi käyttäytymään kunnolla! Tuo goottius ajaa minut hermoromahduksen partaalle!"
Äiti: "Mutta rakas, se on vain pukeutumistyyli, ei siitä ole mitään haittaa..."

 Catnip: *näppäilee numeron*

 Puhelin: "Numero ei ole käytössä. Tarkistakaa, oletteko kirjoittaneet sen oikein ja yrittäkää uudell...."

 Cat: *heittää puhelimen*

 Alan: "Ai ei muka goottiudesta haittaa!? Työkaverini ovat jo kyselleet, mihin ihme kulttiin tuo tyttö kuuluu. Ja entäs se Catnipin kaverin isosisko, mitenkäs siinä kävi?"
Äiti: "Ei puhuta siitä, se ei ole soveliasta."

 Alan: "No hyvä on. Mutta lähetämme tytön sisäoppilaitokseen. Siellä hän oppisi käyttäytymään!"
Äiti: "Mietitään sitä... Haluaisitko kahvia, se voisi rauhoittaa?"

 Cat: *nousee sängyltä*

 Kuunneltuani äidin ja Alanin keskustelun, en kestänyt enempää. Se, että keskustelu oli kääntynyt Sarahiin, oli minulle liikaa. Enkä suostuisi menemään sisäoppilaitokseen.

 Niinpä kaivoin esille kaikki vaatteeni ja tärkeimmät esineeni ja tungin se reppuuni. Päätin lähteä tästä vankilasta.


 Cat: *paiskaa*


Catnip

4 kommenttia:

 1. Voi Catnip, minkä teit jos salaa karkasit? Noei, vaan onkos tähän lisää osia tulossa? Oot kuules über nopea postaamaan! Se tosin on vaan hyvä (: Hyvää uuttavuotta porukaltani!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommenteista! ^^

  Noki: Osia tähän tarinaan tulee ainakin 2! ;) Ja tietty olen nopea kun teen kuvatarinat valmiiksi odottamaan koneelleni! :D (ääk, paljastin salaisuuteni!) Kiitos samoin, possuseni! ♥

  VastaaPoista
 3. Sekavahan tämä vähän oli, mutta söpö + hyvällä tavalla outo

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita!